ПРОМОЦИЈА КАЛЕНДАРА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА
„НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА“
23.12.2014


По традицији Градска општина Палилула-Ниш, већ СЕДМУ годину за редом, припрема КАЛЕНДАР са фотографијама најбољих ученика и студената, који се школују у образовним установама на територији општине Палилула.

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима, организована је промоција календара и сусрет са "најбољима". На  свечаности у Нишком културном центру, овим поводом, 155 најбољих ученика и студената, у присуству чланова општинског већа, професора, директора и декана, поздравио је Бобан ЏУНИЋ, председник Градске општине Палилула.

„Ово је седма година за редом како се у општини Палилула промовишу „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА“– рекао је Бобан Џунић, председник општине. "Желимо да нашим најбољим ученицима и студентима одамо признање за остварене резултате у протеклој години и промовишемо њихов успех. Они су још једна генерација талентованих младих људи од које очекујемо да остану у нашој средини и унапреде квалитет живота становника. Ми смо одговорна градска општина Града Ниша и у нашим стратешким документима, као што је Акциони план развоја, определили смо сталну активност на повезивању образовања, науке и локалнесамоуправе-истакао је председник Џунић. Залажемо се за унапређење образовања младих и реформисање рада у основним и средњим школама и на факултетима. (Фото Д.Видојковић)